Tilbakemeldinger fra kunder

caret-down caret-up caret-left caret-right
U.O

Jeg hadde ingen tidligere erfaring med bruk av advokater, for meg fungerte det veldig godt med bistand fra Rettshjelpsjuristen. Da jeg mottok et brev fra en advokat som representerte min eksman, søkte jeg på nettet etter bistand i nærområdet og spurte også bekjente om tips. Rettshjelpsjuristen ble kontaktet, jeg fikk raskt svar og god hjelp gjennom en for meg vanskelig sak. Opplevde samarbeidet som veldig godt og konstruktivt.

T.E.

Å herregud nu begynte æ å grine som en unge her 😀 - så utrolig bra, fantastisk, nu slepp æ gå rundt å tenke på det her å vente på svar 🙂 - Du har gjort det kjempebra, tusen hjertelig takk 😉

T. S.

Jeg har vært kjempefornøyd med jobben du gjorde. Etter å ha opplevd 2 års mareritt med NAV, tok du over styringa og fjernet en tung sekk fra skuldrene mine og vi VANT til slutt! - Rask tilbakemelding og oppfølging.

T. S.

Takk skal du ha. Jeg har en god følelse etter å ha gjort dette. Takk for meget profesjonell og behagelig hjelp.

Mvh E.J

.

Takk for fantastisk hjelp- det førte frem til at vi vant frem....du har vært som en klippe…

Mvh L.b

 

Tusen takk for gode nyheter jeg er kjempe glad. Takk for den gode innsatsen det var en glede å jobbe sammen med deg

Utrolig god følelse  at retten kom til riktig beslutning!

B.N.